GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Irak, Akdeniz'deki "üçlü görüşmelere" dahil oluyor

Irak, Akdeniz'deki "üçlü görüşmelere" dahil oluyor

Irak Dışişleri Bakanı'nın Güney Kıbrıs, Yunanistan ve Ürdün Dışişleri Bakanları arasında pazar günü Amman'da yapılan üç ülkenin ikinci Üçlü Zirvesi'ne katılmasının ardından, Irak, Güney Kıbrıs ve Yunanistan'ın bölge ülkeleriyle kurduğu işbirliği projelerine dâhil olacak.

Yayın Tarihi: 15/04/19 08:32
okuma süresi: 1 dak.
Irak, Akdeniz'deki "üçlü görüşmelere" dahil oluyor
A- A A+
Irak'ın, Güney Kıbrıs, Yunanistan ve Ürdün üçlü işbirliği projesine mi yoksa Kıbrıs, Yunanistan ve Mısır üçlü işbirliği projesine mi katılacağı henüz görüşme aşamasında bulunuyor.

Bunun yanı sıra Güney Kıbrıs, Yunanistan, Ürdün ve Mısır'ın çok taraflı proje oluşturmaları da ihtimal dâhilinde oluyor.

Güney Kıbrıs, Yunanistan ve Ürdün arasında yer alan Üçlü Zirveden sonra yayımlanan deklarasyonda, üç ülkenin Dışişleri Bakanlarının yakın bir gelecekte Irak Dışişleri Bakanı'yla Bağdat'ta görüşmelerine karar verildiği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, bu nedenle Irak'ın başkentinde tüm tarafların katılacağı bir ekonomik-iş forumu düzenlenecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.