GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Güney Kıbrıs'a iade edilen Gürcüler gözaltında

Güney Kıbrıs'a iade edilen Gürcüler gözaltında

KKTC ile Güney Kıbrıs arasında ilk eş zamanlı suçlu takasının geçtiğimiz gün gerçekleşmesiyle, 2018 yılının Şubat ayında Limasol'da işlenen Ernest Leonidi cinayetinin zanlıları olarak Güney Kıbrıs'a iade edilen dört Gürcü'nün de gözaltına alındığı haber verildi.

Yayın Tarihi: 15/06/19 12:34
okuma süresi: 1 dak.
Güney Kıbrıs'a iade edilen Gürcüler gözaltında
A- A A+
Limasol Kaza Mahkemesi'nin, Leonidi cinayetinin dört zanlısı aleyhinde sekiz günlük tutukluluk kararı verdiğini yazan Alithia gazetesi, 32, 34 ve 30 yaşlarındaki zanlıların Leonidis'in failleri olarak addedildiklerini, 29 yaşındaki şahsın ise, dolaşımları ve KKTC'ye kaçmalarında diğer üç kişiye yardım etmekle itham edildiğini bildirdi.

Leonidis cinayeti konusunda Rum Polisi tarafından beş kişinin daha aranmakta olduğunu kaydeden gazete, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay'ın konu hakkındaki açıklamalarını da aktardı.

Gazete, Özersay'ın telefonla katılığı bir programda, suçluların iadesinin, Rum müzakereci Andreas Mavroyannis ile gerçekleştirdikleri gayri resmi temasların sonucu olduğunu söylediğini yazdı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.