GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Hristodulidis, Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmeye hazır

Hristodulidis, Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmeye hazır

Güney Kıbrıs Dışişleri Bakanı Hristodulidis, İsviçre Dışişleri Bakanı ile Türkiye Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'na 'diyaloğa hazırız' mesajı gönderdi.

Yayın Tarihi: 11/07/19 11:14
okuma süresi: 1 dak.
Hristodulidis, Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmeye hazır
A- A A+
Güney Kıbrıs Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis, İsviçre Dışişleri Bakanı Ignazio Cassis ile Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na 'diyaloğa hazırız' mesajı gönderdi.

Hristodulidis, Güney Kıbrıs'ı ziyaret eden Cassis'ten Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na, diyaloğa hazır olduklarını, Kıbrıs sorununa BM kararları ve Avrupa Birliği kuruluş ilkeleri esasında diyalog yoluyla çözüm bulunabileceğini söylemesini istedi.

İsviçre Dışişleri Bakanı Cassis de Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile konuşacağını, Kıbrıs'ta müzakerelerin yeniden başlaması için en iyi yolun bulunmasına ikna etmeye çalışacağını belirtti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.