GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

EDEK'ten ELAM'a "ucuz vatanseverlik" suçlaması

EDEK'ten ELAM'a "ucuz vatanseverlik" suçlaması

EDEK, "Ulusal Halk Cephesi" (ELAM) üyelerini ve özellikle ELAM başkanını, "kendilerini Atina cuntasının siyasi ve ideolojik devamı ve 'Hrisi Avgi'nin (Altın Şafak) şubesi olarak nitelerken, kurtarıcı görünmek isteyenler" diye niteledi.

Yayın Tarihi: 23/07/19 07:42
okuma süresi: 1 dak.
EDEK'ten ELAM'a "ucuz vatanseverlik" suçlaması
A- A A+
Fileleleftheros'un haberine göre EDEK, ELAM Başkanı'nın, Rum meclisinin 19 Nisan 2019'da düzenlenen Atina cuntası kurbanlarını ve 15 Temmuz 1974 darbesine direnenler ile 15 Temmuz 2019'da düzenlenen Barış Harekâtı sırasında ölenleri onurlandırma etkinliklerine maksatlı olarak katılmadığına dikkat çekti.

Yayımladığı bildiri ile, ELAM başkanının, bu etkinliklere katılmama sebeplerini açıklamasını ısrarla isteyen EDEK, "Milli Muhafız Ordusu'nda görev yapmamalarına komik gerekçeler gösteren ama ucuz vatanseverlik satanlardan cevap beklemek yanılgı olabilir" ifadesini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.