GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

23'üncü Isaak-Solomu yürüyüşü

23'üncü Isaak-Solomu yürüyüşü

İsaak-Solomu'yu Anma İnisiyatifinin, Güney Kıbrıs genelinden bugün motosikletlerle gerçekleştireceği yürüyüşle, Derinya'da 1996 yılında yaşanan olaylarda hayatını kaybeden Tasosİsaakve Solomos Solomu'yu anacakları belirtildi.

Yayın Tarihi: 10/08/19 10:12
okuma süresi: 1 dak.
23'üncü Isaak-Solomu yürüyüşü
A- A A+
Politis gazetesi, bu yıl 23'üncüsü düzenlenecek olan motosikletliler yürüyüşünün, "Vatanımız, Tarihimiz, Onu Satmadık" sloganıyla gerçekleştirileceğini yazdı.

Haber göre, İsaak-Solomu'yu Anma İnisiyatifi yaptığı yazılı açıklamada, motosikletlilerin, bugün tüm bölgelerden toplanarak Derinya barikatında buluşacaklarını belirtti.

Motosikletlilerin, Derinya barikatında geceleyeceklerini yazan gazete ertesi gün ise yeniden İsaak-Solomu için dua edeceklerini ve "tüm barikatların yıkılacağı ve Türk bayraklarının ineceği" sözü vereceklerini de yazdı.

Habere göre motosikletliler, sabahleyin Baf'ta, öğleden sonra saat 17.30'da Güney Lefkoşa'da ve Limasol'da, saat 18.30'da ise Ay.Napa çemberinde toplanacak.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.