GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

Türk droneları Rum basınının merceğinde

Türk droneları Rum basınının merceğinde

Ege ve Doğu Akdeniz'de görev yapan Türk insansız hava araçları Anka ve Bayraktar TB2'ler ve görev yaptıkları bölgeler Rum basınına konu oldu.

Yayın Tarihi: 22/08/19 09:55
okuma süresi: 2 dak.
Türk droneları Rum basınının merceğinde
A- A A+
Fileleftheros haberine, "Türk Dronelarının İnsafında… Ege'den Kıbrıs'a ve Türkiye'ye Kadar Her Şeyi Tarıyorlar… Her Hareketi Kaydediyorlar ve Hedefleri Vurmaya Hazırlar" başlığını attı.

Haberde Türkiye'nin insansız hava araçları göndererek Ege'den Kıbrıs'a ve Suriye'ye kadarki bütün bölgeyi taradığına, bu şekilde Ankara'daki siyasi ve askerî karar merkezlerine çok kıymetli veriler gönderdiğine dikkat çekildi.

"Türkiye dronelar kullanarak Yunanistan ve Kıbrıs'ta olan hareketleri bilmek istiyor" ifadesine yer veren gazete, Türkiye'nin kendi çıkarlarını koruma maksatlı faaliyet gösterdiğini söylediği bu hava araçlarıyla "özellikle askerî öneme sahip her şeyi kaydetme olanağına sahip olduğunu" vurguladı.

Gazete, Savunma Sanayi ve Silah Teknolojileri web sitesinde dün yayınlanan, insansız hava araçlarının güzergahlarıyla ilgili üç haritayı ve haritalarda görünen güzergahlarla ilgili açıklamaları geniş ölçekte alıntıladı. Türk Hava Kuvvetleri'nin elinde 100 adet ANKA ve Bayraktar TB2 tipi insansız hava aracı bulunduğuna da dikkat çekti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.