GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Güney Kıbrıs'ın Mısır'a ilaç endüstrisi açılımı

Güney Kıbrıs'ın Mısır'a ilaç endüstrisi açılımı

Rum Sağlık Bakanlığı'nın, Rum ilaç endüstrisinin Mısır'a ihracat hacmini genişletmesi hedefiyle çalışma yaptığı bildirildi.

Yayın Tarihi: 18/09/19 10:58
okuma süresi: 1 dak.
Güney Kıbrıs'ın Mısır'a ilaç endüstrisi açılımı
A- A A+
Fileleftheros'un haberine göre, Rum Sağlık Bakanlığı'nın Mısır'a yaptığı açılım neticesinde Mısır Sağlık Bakanlığı ve Mısır Eczacılık Otoritesi'nden 4 temsilci gerek siyasi düzeyde, gerek ilaç endüstrisi temsilcileriyle temas için Ekim ayının ilk on günlük döneminde Rum tarafına gidiyor.

Gazete, hedefin başarılması halinde Rum ilaç endüstrisinin geniş Mısır piyasasına gireceğini, Mısır ilaç endüstrisinin de Avrupa piyasasına erişim imkanı bulacağını yazdı.

Habere göre, Rum tarafının Mısır'a ilaç satabilmesi ve Mısır'ın Avrupa piyasasına erişim olanağı kazanması için bu ülkenin yasal düzenlemeler yapması gerekiyor. Mısırlı yetkililerin Ekim ayı başında Güney Kıbrıs'a yapacağı ziyaretin de bu maksatla gerçekleşeceği kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.