GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

Anastasiadis New York'a gidiyor

Anastasiadis New York'a gidiyor

Rum Lider Nikos Anastasiadis New York'ta bir dizi temasta bulunacak.

Yayın Tarihi: 19/09/19 15:03
okuma süresi: 2 dak.
Anastasiadis New York'a gidiyor
A- A A+
Rum Lider Nikos Anastasiadis'in BM Genel Kuruluna katılmak amacıyla gideceği New York'ta, aralarında Rusya Federasyonu ve Çin Halk Cumhuriyeti dışişleri bakanlarının da olduğu bir dizi temasta bulunacak. Cumhurbaşkanı'nın BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile 27 Eylül tarihinde görüşeceği duyuruldu.

Rum Lider Nikos Anastasiadis, BM Genel Kurulunun 26 Eylül tarihindeki çalışmaları sırasında bir konuşma yapacak ve iklim ile ilgili BMGS tarafından organize edilen zirveye de katılacak.

Kıbrıs Haber Ajansı'nın elde ettiği bilgilere göre, Rum Lider Anastasiadis, BM Güvenlik Konseyi'nin daimi üyesi ülkelerin temsilcileri, Hindistan Başbakanı, Kuzey Makedonya Başbakanı ve Amerikan İsrail Halkla İlişkiler Komitesi (The American Israel Public Affairs Committee) ve Amerikan Yahudiler Komitesi'nin (American Jewish Committee) temsilciler ile ayrı ayrı görüşecek.

Rum Lider Nikos Anastasiadis ayrıca, Amerika Başpiskoposu Elpidophoros ile görüşecek ve Güney Kıbrıs- Amerika örgütleri federasyonu tarafından verilecek bir akşam yemeğine katılacak.

Rum Lider Nikos Anastasiadis ve beraberindeki heyet 21 Eylül tarihinde Londra üzerinden New York'a gitmek üzere adadan ayrılacak. Cumhurbaşkanı'nın 28 Eylül tarihinde ise adaya dönmesini bekleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.