GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Neofitu, Belgrad'da yaptığı konuşmada Türkiye'yi kınadı

Neofitu, Belgrad'da yaptığı konuşmada Türkiye'yi kınadı

DİSİ Başkanı Averof Neofitu, Belgrad'da katıldığı Parlamentolar Arası Birlik (PAB) 141'inci Genel Kurul Toplantısı sırasında Türkiye'nin Suriye operasyonunu kınadı.

Yayın Tarihi: 15/10/19 07:46
okuma süresi: 1 dak.
Neofitu, Belgrad'da yaptığı konuşmada Türkiye'yi kınadı
A- A A+
Fileleftheros gazetesi Rum Meclis Başkanı Dimitris Şilluris'in başkanlık ettiği ve de DİSİ Başkanı Avero fNeofitu ile Milletvekili Skevi Kukuma'nın yer aldığı heyetin, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da yapılan Parlamentolar Arası Birlik (PAB) 141'inci Genel Kurul Toplantısına katıldığını yazdı.

Habere göre Neofitu, toplantı sırasındaki müdahalesinde, Türkiye'nin, "barışı sağlamak ve insani nedenlerden dolayı müdahalede bulunduğunu" söylediğini ortaya koyarak "başka bir ülkeyi işgal etmesinin, bilindik bir tutum olduğunu" iddia etti.

Neofitu, "Türkiye'nin, 1974 yılında Kıbrıs'ı, şimdi de Suriye'yi işgal ettiğini" ileri sürdü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.