GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Elverişsiz hava şartları Güney'de de etkili oldu

Elverişsiz hava şartları Güney'de de etkili oldu

KKTC'yi dün etkisi altına alan ve bazı bölgelerde zarara sebep olan elverişsiz hava koşulları Güney Kıbrıs'ta da etkili oldu.

Yayın Tarihi: 16/10/19 11:26
okuma süresi: 1 dak.
Elverişsiz hava şartları Güney'de de etkili oldu
A- A A+
Politis gazetesi, Kıbrıs'ta dün gerçekleşen kötü hava koşullarının özellikle Güney Lefkoşa ve Limasol'a bağlı bölgeleri etkilediğini, Astromerit bölgesinde iki ayrı noktada yangın çıkmasına sebep olduğunu yazdı.

Gazete, dün yaşanan fırtınanın Astromerit köyünde, biri ara bölgeye çok yakın olmak üzere iki yangına sebebiyet verdiğini belirtirken ekiplerin zamanında müdahalesiyle yangınların söndürüldüğünü yazdı.

Haberde, bazı elektrik trafoları ve direklerinin de kötü hava ve yıldırımlardan etkilenmesi sebebiyle bazı bölgelerde elektrik kesintilileri yaşandığı ifade edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.