GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Rus savaş gemileri Limasol Limanı'nda

Rus savaş gemileri Limasol Limanı'nda

Rusya, "Yaroslav Mudry" fırkateyni önderliğindeki savaş gemilerini ikmal için Limasol Limanı'na demirledi.

Yayın Tarihi: 23/10/19 16:46
okuma süresi: 1 dak.
Rus savaş gemileri Limasol Limanı'nda
A- A A+
Rusya Baltık Filosuna ait, "Yaroslav Mudry" fırkateyni önderliğindeki savaş gemilerinin, ikmal için Limasol Limanı'na demirlediği belirtildi.

Fileleftheros gazetesi, Rusya Baltık Filosuna ait savaş gemilerinin, Rusya-Hindistan deniz tatbikatında yer almak için Hint Okyanusu'na yönelik uzak misyonları çerçevesinde tedariklerle birlikte ikmal yapmak amacıyla Limasol Limanı'na geldiklerini belirtti.

Gazete, Baltık Filosu Basın Bürosu'nun açıklamasına dayanarak, Rus denizcilerin dinlenme ve bölgeyi gezme fırsatına da sahip olacağını belirtti.

Rus fırkateyn "Yaroslav Mudry"nin, Ka-27 helikopteri taşıdığını belirten gazete, savaş gemilerinin, Baltık Filosundaki anti terör gruplarını taşıdığını yazdı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.