GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Güney Lefkoşa'ya bağlı Akropoli bölgesinde 'korku filmi'

Güney Lefkoşa'ya bağlı Akropoli bölgesinde 'korku filmi'

Güney Lefkoşa'ya bağlı Akropoli bölgesinde dün yaşanan olayın korku filmini aratmadığı belirtildi.

Yayın Tarihi: 15/11/19 14:06
okuma süresi: 1 dak.
Güney Lefkoşa'ya bağlı Akropoli bölgesinde 'korku filmi'
A- A A+
Fileleftheros gazetesi "Akropoli'de Korku Filmi" başlıklı haberinde, Akropoli bölgesinde ikamet eden 60 yaşındaki adamın elindeki av tüfeğiyle, evinin balkonunda siper alarak bölge sakinlerine korkulu anlar yaşattığını yazdı.

Gazete olayın, bahse konu adamın, balkonda durduğu sırada kadın komşusuna silah doğrultmasıyla birlikte polise yapılan şikayetin ardından yaşandığını belirtti.

Bahse konu adamın daha önce bir bankada yine olay çıkardığını ve polis gözetiminde kaldığını yazan gazete, polisin o dönemde mahkemeden zorunlu tedavi olması kararı aldığını anımsattı.

60 yaşındaki adam elindeki av tüfeğiyle balkona çıkması üzerine çok sayıda polisin bölgeye intikal ettiğini yazan gazete, polisinin bahse konu adamı ikna etme çabalarının ise saat 14.30'dan gece saat 22:00'ye kadar sürdüğünü belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.