İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Denktaş: “Kıbrıs sorunu, arada-derede konuşulacak bir mesele değil”

Denktaş: “Kıbrıs sorunu, arada-derede konuşulacak bir mesele değil”

Berlin zirvesi öncesi Cumhurbaşkanı Akıncı’dan bilgi alan DP Milletvekili Denktaş, “Kıbrıs sorunu, arada-derede görüşülecek bir mesele değil” ifadelerini kullandı.

Yayın Tarihi: 21/11/19 12:01
okuma süresi: 2 dak.
Denktaş: “Kıbrıs sorunu, arada-derede konuşulacak bir mesele değil”
A- A A+

Kıbrıs Postası

25 Kasım’da yapılacak olan Berlin zirvesi ile ilgili Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Meclis’te temsil edilen 6 siyasi parti temsilcileri ile görüştü.

Görüşme sonrası basın açıklaması yapan DP Milletvekili Serdar Denktaş, Kıbrıs sorunun önemli bir siyasi sorun olduğunun altını çizerek, “Bu sorun sorun, arada-derede görüşülecek bir mesele değil” dedi.

Berlin’deki toplantının sonrasının Rum tarafının tek taraflı kabul edildiği bir sürecin son bulması için bir adım olabileceğine dikkat çeken Denktaş, “3’lü sonrasında 5’li gerçekleşir mi Berlin’deki toplantıda ortaya çıkacaktır” şeklinde konuştu.“Esas olan biz ne kadar uğraşırsak uğraşalım, üçüncü ülkeler eşitlik istemiyorsa bir yere varılmaz. Boşa zaman harcamamalıyız” diyen Serdar Denktaş, Akıncı’ya kolaylıklar diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.