İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

Veysel Coşkun'a acı veda

Veysel Coşkun’a acı veda

Çayırova'da bulunan evinden kaçıp kayboluşunun 6'ıncı gününde Mersinlik- Kaplıca arasında denizde ölü olarak bulunan Veysel Coşkun dün son yolculuğuna uğurlandı.

Yayın Tarihi: 28/09/18 07:32
okuma süresi: 1 dak.
Veysel Coşkun’a acı veda
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Çayırova'daki evinden kaçtığının bildirilmesinin ardından 22 Eylül tarihinde önce deniz kenarında bir balıkçı tarafından kıyafetleri ile telefonu, kısa bir süre sonra ise denizin içinde cansız bedeni bulunan Veysel Coşkun dün köyü Çayırova'da toprağa verildi. Polis ekiplerinin sürdürdüğü arama çalışmaları sırasında kıyafetlerinden 1 km uzakta bulunan erkek cesedinin DNA araştırması sonuçlarına göre Veysel Coşkun'a ait olmasının tespit edilmesi ile Coşkun son yolculuğuna uğurlandı. Coşkun için dün öğle namazının ardından köy mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Oğullarından gelecek tek bir haberi beklerken günlerdir perişan olan ailenin feryatları yürekleri dağladı. Genç yaşta kaybettikleri oğulları için gözyaşları dinmeyen aile, cenaze töreninde güçlükle ayakta durabildi. Coşkun'u son yolculuğunda ailesi, arkadaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.