İSKELE
okuma süresi: 3 dak.

Hakansoy'un evine 1 şarjör mermi boşaltıldı

Hakansoy’un evine 1 şarjör mermi boşaltıldı

İskele'ye bağlı Long Beach bölgesinde yaşayan iş insanı Ali Hakansoy'un evi kimliği meçhul şahıs veya şahıslar tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Sabahın erken saatlerinde 15 el ateş açılan evde şans eseri yaralanan olmadı. Polis olayın failini araştırıyor.

Yayın Tarihi: 24/11/18 09:39
okuma süresi: 3 dak.
Hakansoy’un evine 1 şarjör mermi boşaltıldı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

İskele'ye bağlı Long Beach bölgesinde dün sabah saatlerine korku dolu anlar yaşandı. İş insanı Soley Moble'nin sahibi Ali Hakansoy'a ait eve henüz tespit edilemeyen kimliği meçhul şahıs veya şahıslar tarafından bir şarjör dolusu kurşun sıkıldı.

Eve açılan ateş sonucu tümü evin ön cephesine isabet eden mermilerin bazıları cama denk gelerek eve girerken, ev sahiplerinin de evde, uykuda olduğu sırada yaşanan olayda şans eseri kimsenin canına zarar gelmedi. Olayın polisin bilgisine getirilmesinin ardından İskele Polis Müdürlüğü'ne bağlı Adli Şube Amirliği ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kıbrıs Postası'na konuşan ev sahibi Ali Hakansoy kimse ile bir husumetinin bulunmadığını söyledi.

MERMİ KOVANLARI BULUNAMADI

Dün sabah 03:45- 04:00 saatleri arasında Long Beach çemberi karşısında meydana gelen kurşunlama olayında Ali Hakansoy'a ait evin ön cephesinde bulunan bazı pençeler ve duvarlar hedef alındı.

Cama isabet eden mermilerin bazıları Hakansoy'a ait eve girerek bazı dolap ve beyaz eşyalara isabet ettiği öğrenildi.

Polis Genel Müdürlüğü'ne bağlı Balistik İnceleme Şubesi ekiplerinin de inceleme yaptığı olaydamermi kovanları bulunmazken, bulunan mermi çekirdeklerinden mermilerin 9mm çapında olduğu tespit edildi. Adli Şube ekipleri ile Balistik Şube ekiplerinin birlikte yaptığı incelemede evin nereden hedef alındığı incelenerek tespit edildi.

Zanlı veya zanlıların kimler olduğunu tespit edebilmek için polis ekipleri başlattıkları geniş çaplı soruşturma kapsamında çevredeki kamera kayıtlarını mercek altına aldı.

YILDIRIM DÜŞTÜĞÜNÜ SANDI

Kıbrıs Postası'na konuşan ev sahibi Ali Hakansoy, kimseyle bir husumetlerinin bulunmadığını hatta gece sesleri duyup uyanmasın rağmen evinin kurşunlandığını anlamadığını kaydetti.

Uykuda olduğu sırada duyduğu sesler üzerine uyandığını belirten Hakansoy, dışarıya baktığı zaman gökyüzünde çakan yıldırımlar nedeni ile havanın aydınlandığını gördüğünü ve yakın bir yere yıldırım düşmüş olabileceğini düşünerek uykusuna devam ettiğini açıkladı.

Sabah uyandığı zaman evinin kurşunlandığını fark ettiğini söyleyen Hakansoy, 6.30 sıralarında polise haber verdiğini belirtti.

Hakansoy'un verdiği ifadesinde seslerin oldukça seri ve gök gürültüsü gibi duyulduğunu belirttiğini öğrenilirken, mermi çekirdeklerinin de 9mm çapında tespit edilmesi ile kurşunlamada tabanca değil seri atış yapılabilen başka bir tür silah kullanıldığı düşünülüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.