İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

İskele Belediyesi, toplu iş sözleşmesi imzaladı

İskele Belediyesi, toplu iş sözleşmesi imzaladı

İskele Belediyesi'nde çalışan işçilerin sosyal haklarıyla çalışma koşullarını içerisinde barındıran toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Yayın Tarihi: 15/01/19 15:56
okuma süresi: 2 dak.
İskele Belediyesi, toplu iş sözleşmesi imzaladı
A- A A+
İyileştirilip, günümüz şartlarına uygun şekilde revize edilen sözleşmeye İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Hür-iş Federasyonu'na bağlı Büro-iş Sendikası Başkanı Baytun Tuna imza attı.

1 Ocak 2019 – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında geçerli olacak sözleşmeyle ilgili konuşan Büro-iş Sendikası Başkanı Baytun Tuna görevlerinin sadece çalışanın değil aynı zamanda iş yerinin de sağlıklı şekilde hizmet vermesini sağlamak olduğunu belirtti, sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

İskele Belediyesi olarak işçinin hakkının her şeyden önce geldiğini belirten İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, birinci önceliklerinin işçilerin maaşlarını zamanında ödemek olduğunu belirtti, hiçbir zaman işçilerin maaşlarını ödemede bir sıkıntı yaşamadıklarına dikkat çekti.

Sosyal haklarının yanı sıra çalışma koşullarına da ayrıca önem verdiklerini ifade eden Sadıkoğlu, bugün imzalanan toplu iş sözleşmesinin hayırlara vesile olmasını diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.