GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Güzelyurt'taki soygun zanlısına 2 gün tutukluluk!

Güzelyurt'taki soygun zanlısına 2 gün tutukluluk!

Güzelyurt'ta faaliyet gösteren Ümra Kuyumculuk ve Gunna İletişim dün sabah saatlerinde soyuldu.

Yayın Tarihi: 03/01/18 15:13
okuma süresi: 1 dak.
Güzelyurt'taki soygun zanlısına 2 gün tutukluluk!
A- A A+

KIBRIS POSTASI – Cansu Yarışan

Güzelyurt'ta faaliyet gösteren Ümra Kuyumculuk ve Gunna İletişim dün sabah saatlerinde soyuldu. Soygunla ilgili Serdar Tezcan dün mahkemeye çıkarılarak hakkında 2 gün tutukluluk kararı alındı.

Yapılan inceleme sonucunda Ümra Kuyumculuktan çalınan 13 adet saat ve 15 adet çakmak Güzelyurt Kapalı Pazar Bölgesi'nde gizlenmiş olarak, Gunna İletişimden çalınan 41 adet cep telefonu ve 26 adet şarj cihazı ise Güzelyurt Lefke-Anayolu üzerinde yol kenarına gizlenmiş vaziyette bulundu.

Alınan bilgiye göre soygun olayı ile ilgili olduğu düşünülen 20 yaşındaki Serdar Tezcan dün Güzelyurt Kaza Mahkemesi'ne çıkarılarak hakkında 2 gün tutukluluk kararı alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.