GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Güzelyurt Belediyesi SHB Gezisi'nin 2.etapı gerçekleşti

Güzelyurt Belediyesi SHB Gezisi'nin 2.etapı gerçekleşti

Güzelyurt Belediyesi Sosyal Hizmet Birimi'nin Yaşlılar Haftası nedeniyle üyelerine yönelik düzenlediği gezinin 2. etabı bugün gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 30/03/18 14:56
okuma süresi: 2 dak.
Güzelyurt Belediyesi SHB Gezisi'nin 2.etapı gerçekleşti
A- A A+
Geçtiğimiz hafta ilk etabının belediye sınırlarına bağlı köylerdeki üyelerden oluşan organizasyonda bugünkü etkinlikte 400 üye yer aldı. Yaklaşık 1600 üyesi bulunan Sosyal Hizmet Birimi gezi organizasyonu 6 ve 13 Nisan tarihlerinde devam edecek.

Sosyal Hizmet Birimi bugünkü programında Güzelyurt ve Bostancı'daki üyelerinden oluşan 8 otobüs ile birlikte, saat 09:30'da Güzelyurt Açık Pazar önünden Girne'ye hareket etti.

Girne'de Pound Plus Alışveriş merkezinde mola verilerek burada alışveriş yapan üyeler ayrıca kendilerine ikram edilen kahvelerini yudumladılar.

Üyeler daha sonra öğle yemeği için Girne Lord's Palace Otele götürüldü. Yemeğe Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve eşi Tijen Özçınar, Belediye Müdürü Süleyman Aldağ, Belediye Meclis üyeleri ve Sosyal Hizmet Birimi görevlileri katıldı.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar yemekte yaptığı konuşmada Sosyal Hizmet Birimi olarak yıl içerisinde yapılan birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, tek amaçlarının Sosyal Hizmet Birimi üyelerinin sosyal yaşam içerisinde yer almalarını sağlamak olduğunu belirtti.

Özçınar ve eşi Tijen Özçınar yemek öncesi tek tek masaları gezerek, üyelere "hoşgeldiniz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.