GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

"Sevgi Bahçesin'deki Ağaç" Güzelyurt'ta sahne aldı

"Sevgi Bahçesin'deki Ağaç" Güzelyurt’ta sahne aldı

Güzelyurt Belediyesi XIV. Tiyatro Günleri kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu "Sevgi Bahçe'sindeki Ağaç" adlı çocuk oyununu bugün saat 10:00'da Amfi Tiyatro'da sahneledi.

Yayın Tarihi: 17/04/18 14:36
okuma süresi: 2 dak.
"Sevgi Bahçesin'deki Ağaç" Güzelyurt’ta sahne aldı
A- A A+
Adem Atar'ın yazdığı, Hasan Süzgen'in yönettiği oyunu belediye sınırlarına bağlı kreş , anaokul ve ilkokul öğrencileri izledi.

Oyunda Doğadaki kentleşmenin yoğun olmadığı zamanlarda soytarılık yapan ve insanları neşelendiren Soytarı Pırtık, kentleşme ve yeşil alanların yok olmasıyla birlikte ağaçları kurtarmak için atık kağıtları toplamaya başlar. Kentleşmeden etkilenip evsiz kalan sokak hayvanlarını gören Soytarı Pırtık, onlara bahçesinde bir ev açmaya karar verir.

Daha sonra Pırtık'ın evine göz koyan ve evinin bulunduğu yere apartman yapmak isteyen "Kentli Adam" Soytarı Pırtık'ı ve hayvanları evlerinden çıkarmak için uğraşmaktadır. Oyunda kentte kalan son yeşil alanı Soytarı Pırtık ve Hayvan arkadaşlarının nasıl kurtardığı anlatılıyor.

Oyun yarın (18 Nisan 2018 Çarşamba) yine saat 10:00'da Amfi Tiyatro'da sahne alacak.

Mersin Büyükşehir Belediye Şehir Tiyatrosu 20 Nisan 2018 Cuma günü "Naaş-ı Muhterem" adlı yetişkin oyununu saat 20:00'da Amfi Tiyatro'da sahnelenecek.

13 Nisan-25 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek XIV. Tiyatro Günleri kapsamında 28 Nisan 2018 Cumartesi günü Zalihe Susuzlu Tiyatrosu "Parsel Parsel" adlı komedi oyununu Amfi Tiyatro'da saat 20:00'da sahneleyecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.