GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Susuzlu Tiyatrosu kahkahaya boğdu

Susuzlu Tiyatrosu kahkahaya boğdu

13 Nisan-25 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek Güzelyurt Belediyesi XIV. Tiyatro Günleri devam ediyor.

Yayın Tarihi: 30/04/18 15:59
okuma süresi: 2 dak.
Susuzlu Tiyatrosu kahkahaya boğdu
A- A A+
Zalihe Susuzlu Tiyatrosu "Parsel Parsel" adlı 2 perdelik komedi oyunu 28 Nisan 2018 Cumartesi günü Amfi Tiyatro'da sahnelendi.

Yazarlığını ve yönetmenliğini Zalihe Susuzlu'nun yaptığı oyun izleyicileri kahkahaya boğdu. 1974 sonrası göç eden Kıbrıslı Türkleri'nin bugüne dek süren mal-mülk konuları eleştirel bir dille ele alındığı oyunda güncel hayatta yaşanılan konular ve halen daha çözüm bulamayan Kıbrıs sorunu ele alınıyor.

ÖZÇINAR TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, oyunun sonunda Zalihe Susuzlu ve ekibine oyunda göstermiş oldukları performanslarından dolayı tebrik ederek, teşekkür plaketi takdim etti.

GÜZELYURT BELEDİYESİ SANATA VE SANATÇIYA DEĞER VERİYOR

Zalihe Susuzlu plaketi aldıktan sonra yaptığı kısa konuşmada Güzelyurt'ta oyunlarını sahnelemekten büyük zevk aldığını belirterek, Güzelyurt Belediyei'nin sanata ve sanatçıya gerçekten değer veren bir Belediye olduğunu vurguladı

Tiyatro Günleri'nde bir sonraki oyun 4 Mayıs 2018 Cuma günü Çatalköy Belediyesi Tiyatro Su ile Girne Belediyesi'nin birlikte hazırladıkları "Düdüklüde Kıymalı Bamya" adlı komedi oyunu Amfi Tiyatro'da saat 20:00'de sahnelenecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.