GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

"Düdüklüde Kıymalı Bamya" Güzelyurt'ta sahnelendi

"Düdüklüde Kıymalı Bamya" Güzelyurt'ta sahnelendi

Güzelyurt Belediyesi XIV. Tiyatro Günleri kapsamında Girne Belediyesi ve Çatalköy Belediyesi'nin ortak prodüksiyonu olan "Düdüklüde Kıymalı Bamya" adlı oyun 4 Mayıs 2018 Cuma günü saat 20:00'da Güzelyurt Amfi Tiyatro'da sahnelendi.

Yayın Tarihi: 08/05/18 16:19
okuma süresi: 1 dak.
"Düdüklüde Kıymalı Bamya" Güzelyurt'ta sahnelendi
A- A A+
Mehmet Baydur'un yazdığı ve Derman Atik'in yönettiği oyunda, Emine Gürçağ, Özge Çerkez, İlkşen V. Atik, Sevil Sargın, Gülüşan Gazanfer, Ersin Sargın, Özlem Akçal ve Derman Atik rol aldı.

Düdüklüde Kıymalı Bamya oyununda, toplum içinde farklı kültürel çelişkileri konu alırken, ikinci perdede biraz hüzünlendiriyor.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar oyunun sonunda oyunun yönetmeni Derman Atik'e teşekkür plaketi takdim ederek, XIV. Tiyatro Günlerine koydukları katkıdan dolayı teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.