GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

5. Gençlik Şöleni Güzelyurt'ta gerçekleşti

5. Gençlik Şöleni Güzelyurt'ta gerçekleşti

Güzelyurt Belediyesi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği Gençlik Şöleni'nin 5.'si bugün gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 18/05/18 12:49
okuma süresi: 2 dak.
5. Gençlik Şöleni Güzelyurt'ta gerçekleşti
A- A A+
Şenlik Orta eğitim ve lise öğrencilerinin saat 09:30'da gerçekleştirdiği kortej yürüyüşüyle başladı. Güzelyurt Kapalı Çarşı Meydanında devam eden Şenlik kapsamında Şehit Turgut Ortaokulu öğrencilerinin yıl boyunca el emeği el işlerinin sergi açılışı UBP Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve Şehit Turgut Ortaokulu Müdürü Cengiz Uzun yaptı. Açılış sonrası sergiyi gezen Özçınar, öğretmenlerden sergi hakkında bilgiler aldı.

Özçınar gösteri ve konser öncesi gençlere hitaben yaptığı konuşmada Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkılmasının hepimizin görevi olduğunu vurgulayarak, geleceği yönetecek gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı. Şehit Turgut Ortaokulu'nun sergisiyle ilgili öğrencilerin yaptığı eserlerle gurur duyduğunu söyledi.

Güzelyurt Kapalı Çarşı Meydanı'nda yiyecek ve eğlence stantların kurulduğu Şölende, okul ve derneklerin dans gösterileri sonrasında Fikri Karayel, gençlerle buluştu. Popüler parçaları gençler için seslendiren Karayel, gençleri coşturdu.

Şölen 3 adet bisikletin dağıtıldığı gençlik piyangosunun çekilişiyle sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.