GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

"Gül Pansiyon" Güzelyurt'u kahkahaya boğdu

"Gül Pansiyon" Güzelyurt'u kahkahaya boğdu

Güzelyurt Belediyesi'nin bu yıl 13 Nisan-25 Mayıs 2018 tarihlerinde düzenlediği XIV. Tiyatro Günleri "Gül Pansiyon" adlı komedi oyunuyla sona erdi.

Yayın Tarihi: 28/05/18 13:18
okuma süresi: 1 dak.
"Gül Pansiyon" Güzelyurt'u kahkahaya boğdu
A- A A+

Güzelyurt Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun sahnelediği komedi oyunu, izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Bekir Kara'nın yazıp yönettiği oyunda Şaziye Numanoğlu, Mehmet Çangar, Gülen Rüstemoğlu, Rüstem Tüccar, Hüseyin Emiroğlu, Fadime Seran ve Bilge Özikiz rol aldı. Oyunda Ses-ışık ve efekt Seylan Zeybek Bolçocuk, sahne amirliği Sercan Avcı tarafından yapıldı.

İzleyiciyi bol bol güldüren oyunda, oyuncular muhteşem bir performans sergiledi.

Oyunda insanların günlük hayatlarında yaşamakta olduğu maddi ve manevi sıkıntılarını kendi çevrelerinde çözememeleri sonucu sığınmış oldukları pansiyonda atlatmaya çalışırlarken, yaşanan diyaloglar izleyiciyi hem güldürdü hem de düşündürdü.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar Güzelyurt Belediyesi Şehir Tiyatrosu Yönetmeni Bekir Kara'ya gecenin anısına teşekkür plaketi takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.