GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Kocias ve Hristodoulidis ABD kritiği yaptı…

Kocias ve Hristodoulidis ABD kritiği yaptı…

"Kıbrıs Cumhuriyeti" Dışişleri Bakanı Nikos Hristodoulidis pazartesi günü Avrupa Birliği Dışişleri Konseyi toplantıları için bulunduğu Brüksel'de Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias'la bir görüşme yaptı.

Yayın Tarihi: 29/05/18 10:20
okuma süresi: 1 dak.
Kocias ve Hristodoulidis ABD kritiği yaptı…
A- A A+
Kocias Hristodoulidis'e Washington DC'ye son ziyareti ve Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres'le yaptığı görüşme hakkında bilgi verdi.

Nikos Kocias geçen hafta Guterres'le görüşmesinden sonra medyaya, Kıbrıs sorununun çözümüne yönelik müzakerelerin, 24 Haziran'da yapılacak Türkiye'deki seçimlerden önce başlamayacağını söylemişti.

Guterres'in Kıbrıs sorunuyla ilgili ne yapmak niyetinde olduğu ve özel temsilciyi en erken zamanda atayıp atamayacağına ilişkin soruları yanıtlayan Yunanistan Dışişleri Bakanı, Genel Sekreter'in bir kişi önerdiğini ancak bu ismin Türkiye tarafından henüz kabul edilmediğini belirtmişti.

Bu arada AB Dışişleri Konseyi'nin pazartesi günü başlayan görüşmelerinde bakanlar, uluslararası gündem üzerinde baskı yapan Kuzey Kore'deki son gelişmeler ve Yemen'deki durum gibi konular gözden geçirdiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.