GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Özçınar, Güneşköy ve Aydınköy'ü ziyaret etti

Özçınar, Güneşköy ve Aydınköy'ü ziyaret etti

Güzelyurt Belediye Başkanı ve UBP başkan adayı Mahmut Özçınar, Belediye Meclisi adayları ile Güneşköy ve Aydınköy'ü ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 21/06/18 19:13
okuma süresi: 2 dak.
Özçınar, Güneşköy ve Aydınköy'ü ziyaret etti
A- A A+
Seçim Ofisinden verilen bilgiye göre Özçınar ziyaretlerinde,yeni dönem için daha önceki yatırımları tamamlayıcı projeler ürettiklerini söyledi.

Özçınar, engelli dostu bir anlayışla kent genelinde yatırımlar yaptıklarını, yeni yaşam alanları kazandırdıklarını, 400 dönümlük bir araziye kurulan Kent Park projesi ve Bostancı Meydan Düzenleme projesinin bunların bazıları olduğunu kaydetti.

Arıtma tesisinden çıkacak suyun tarımsal üretime sunacak projenin ihale aşamasında olduğunu kaydeden Özçınar, bu proje sayesinde gerek narenciye, gerekse tarım sektöründe uğraşan üreticilerin daha verimli ve daha kaliteli ürün üreteceğini söyledi.

Yıllardır genç nüfusun iç göç verdiğini ve bunu önlemek için sosyal konut projesini hazırladıklarını belirten Özçınar, yeni dönemde bu projeyi hem kentte hem de kırsal kesimde hayata geçireceklerini vurguladı.

Güzelyurt Belediyesi'nin sosyal sorumluluklarını da yerine getiren bir belediye olduğunu ifade eden Özçınar, Sosyal Hizmet Birimi'nin yılın 12 ayı sağlık, sosyal ve kültür yönünden hizmet verdiğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.