GÜZELYURT
okuma süresi: 4 dak.

Özçınar: "Biriz, birlikteyiz"

Özçınar: "Biriz, birlikteyiz"

UBP Güzelyurt adayları dün akşam Yayla, Kalkanlı ve Yuvacık'ı ziyaret ederek, köy gezilerini tamamladı. 3 köyde yoğun katılımla gerçekleşen toplantılarda adaylar köy halkından 24 Haziran'da yapılacak yerel seçimler için destek istedi.

Yayın Tarihi: 22/06/18 14:32
okuma süresi: 4 dak.
Özçınar: "Biriz, birlikteyiz"
A- A A+

Güzelyurt Belediye Başkanı UBP Belediye Başkan Adayı Mahmut Özçınar, köylerde yaptığı konuşmalarda Güzelyurt Belediyesi olarak geçmişte izimiz geleceğe sözümüz olduğunu vurgulayarak, kentte kalıcı ve uzun vadeli yatırımlara imza attıklarını söyledi.

Özçınar tüm halkın hak ettiği hizmeti alabileceği ve hak ettiği bir kentte yaşayabileceği bir anlayışla meclis üyeleriyle birlikte yeni dönemde çalışmaya hazır olduklarının altını çizdi. Altyapı sorunlarının büyük bir bölümünü çözmenin, gelişmiş ve modern araç parkı ve insan odaklı bir kurum yaratmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Özçınar, yeni dönem projelerini anlattı.

SOSYAL KONUT PROJESİ

İç göçü önleyebilmek ve geriletebilmek için sosyal konut projesini hazırladıklarını kaydeden Özçınar, 3+1 oda özellikli 105m² büyüklüğündedaireler için gerekli arazi taleplerini yaptıklarını projeningerek kent merkezinde, gerekse köylerimizde hayat bulacağını söyledi.

ÇOK AMAÇLI KÜLTÜR MERKEZİ

Güzelyurt Belediyesi Merkez Binasının tamamlanmasının ardından mevcut binasının Çok Amaçlı Kültür ve Aktivite Merkezi'ne dönüştürüleceğinikaydeden Özçınar, sivil toplum örgütleri, üniversiteler ve kültür derneklerinin hizmetine sunulacağını söyledi.

KATLI OTOPARK

Özçınar, kentimizde otopark sorununu tamamen bitirecek olan ve Yap-İşlet Devret modeli ile çalıştırılacak otoparkın, Şht.Münür Dilaver Sokak'tabulunan mevcut otopark alanına inşa edileceğini söyledi.

KENT PARK

4.5 kilometrelik bisiklet ve yürüyüş yolları ihtiva edecek olan projenin etaplar halinde devam ettiğini ifade eden Özçınar, beşinci etap ihalesinin sürmekte olduğu projenin açık pazar ve oluşturulacak meydanları ile kentin çok özellikli yeni bir yaşam alanına sahip olunacağını vurguladı.

SAHİL DÜZENLEME PROJESİ

Mülkiyet sorunu nedeni ile Yayla köyünde geciken sahil projesinden asla vazgeçmeyeceklerine dikkat çeken Özçınar, projenin hazırlanıp öngörülen arazinin belediyeye tahsisi için müracaatların yapıldığını kaydetti. Özçınar, projenin öncelikle bisiklet ile yürüyüş yolları ihtiva eden kaldırım ve sahile giden yol etabına hemen başlanacağını anlattı.

ATIK SU ARITMA TESİSİ VE ARITILAN SUYUN TARIMSAL AMAÇLI KULLANIMI

Arıtma tesisine ikinci ünitenin ilave edileceğini ve arıtılan suyun depolanacağı 100 bin m³'lük dev bir gölet inşa edilecek 7.5 bin Euro'luk projenin ihalede olduğunu anlatan Özçınar, arıtılacak geridönüşüm suyu ile 1000 dönüm narenciye bahçesinin sulanacağını söyledi.

GENÇLERDEN ÖZÇINAR'A TAM DETSEK

Güzelyurt Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi adayları köy gezilerini tamamladıktan sonra Güzelyurt Havuzlu Park'ta UBP Güzelyurt İlçesi tarafından düzenlenen"Biriz, Birlikteyiz dayanışma yemeğine katıldı. Ulusal Birlik Partisi Güzelyurt İlçe Başkanı Menteş Gündüz, UBP Güzelyurt Milletvekili Ali Pilli ve çok sayıda partilinin katıldığı dayanışma gecesinde gençler Meclis Üyesi adaylarına yoğun ilgi göstererek,Özçınar için tek yürek oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.