GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

41. Güzelyurt Portakal Festivali'nde 1 gecede 3 etkinlik

41. Güzelyurt Portakal Festivali'nde 1 gecede 3 etkinlik

41. Güzelyurt Portakal Festivali kapsamında dün akşam 3 farklı etkinlik gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 08/07/18 13:48
okuma süresi: 2 dak.
41. Güzelyurt Portakal Festivali'nde 1 gecede 3 etkinlik
A- A A+
41. Güzelyurt Portakal Festivali kapsamında dün akşam genç ekiplerin dans şöleni Amfi Tiyatro'da gerçekleşti. Şölende, SEÇDER, Sergen Özbay Dans Okulu, AKDER, GÜSAD ve GASAD'ın genç dans grupları yer aldı. Tüm grupların sahnelediği performans görülmeye değerdi.

BİZİM KONSERİMİZ

Festivalde düzenlenen bir diğer etkinlik "Bizim Konserimiz" adlı organizasyon oldu. Güzelyurtlu sanatçılarımızdan Örge Volkan orkestrasıyla birlikte Festival Gösteri Merkezi'nde bir konser verdi. Güzelyurt Belediyesi konseri izlemeye gelenlere Kıbrıs kültürüne özgü ürünler ikram etti.

Doğup büyüdüğü bölgede şarkılarını okumaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Örge Volkan, kendisini dinlemeye gelenlere güzel bir gece yaşattı.

TÜRK SANAT MÜZİĞİ İLGİ GÖRDÜ

Türkülere de yer verilen 41. Güzelyurt Portakal Festival'inde dün akşam Festival Parkı Havuz başında Özgürlük İlkokulu Korosu bir konser verdi. Serkan Gökyay'ın şefliğinde gerçekleşen konserde Türk Sanat Müziğinin unutulmaz eserleri seslendirildi.

Büyük ilgi gören Konserde Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar gecenin anısına Serkan Gökyay'a plaket takdim ederek, böylesine güzel bir gecede yer almalarından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.