GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Görüntüsünün güzelliğine aldanılmasın!

Görüntüsünün güzelliğine aldanılmasın!

Avrupa Birliği'nin katkıları ile Güzelyurt Bölgesi'nde inşa edilen arıtma tesisinin suları, Yayla Köyü'nde toprak üzerine çıkıyor. Yayla sakinleri, toprak üzerine çıkan bu suyun görüntüsünün güzelliğine aldanılmasından endişe ediyor.

Yayın Tarihi: 05/11/18 07:40
okuma süresi: 1 dak.
Görüntüsünün güzelliğine aldanılmasın!
A- A A+
Kıbrıs Postası - Şüküfe HANSEL

Kıbrıs Postası'nı arayarak Güzelyurt Belediyesi'ne bağlı olan arıtma tesisiyle ilgili endişesini dile getiren Yayla sakinleri, toprak üzerine çıkan bu suyun, koku yaydığını ve sağlık açısından zararlı olabileceğini belirtti.

Burada bulunan suyun tarım veya içme maksatlı kullanılamayacağını iddia eden köylüler, Güzelyurt Belediyesi yetkilileri ile bu konuda görüştüklerini ancak yetkililerin kendilerine endişe edilecek bir durum olmadığı yönünde cevap verdiğini söyledi.

Yayla Köyü sakinleri, bu endişenin ortadan kalkması için devlet yetkililerinden,yüzeye çıkan bu suyun laboratuarda tahlilinin yapılmasını istedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.