GÜZELYURT
okuma süresi: 3 dak.

Güzelyurt'un Akçay Köyü, kendi gazetesini çıkardı

Güzelyurt’un Akçay Köyü, kendi gazetesini çıkardı

Güzelyurt'a bağlı Akçay Muhtarlığı, gazetesinin ilk sayısını yayımladı.

Yayın Tarihi: 26/01/19 12:10
okuma süresi: 3 dak.
Güzelyurt’un Akçay Köyü, kendi gazetesini çıkardı
A- A A+

Güzelyurt'a bağlı Akçay Muhtarlığı sponsorların desteği ile gazete yayımladı.

Akçay Muhtarı Uğur Deliceköylü yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"Muhtarlığımız, Akçay Köyü'nün gelişmesi ve halkının refahı için canla başla çalışmaktadır. Göreve geldiğim günden itibaren halkımızla iç içe çalışmaktayım. Amacım, köylümün rahat etmesi ve köyümüzün gelişmesidir. Köyümüzde yürüttüğümüz çalışmalara bir çok iş insanımız maddi katkı yaparak bizi onure etmiştir. Bu sayede uzun süre çalışmalarını sürdürdüğümüz Sağlık Ocağımızı hizmete açtık. Köyümüzde yaşlılarımıza verdiğimiz önemi onlara evde sağlık hizmeti sağlayarak bir kez daha ortaya koyduk. Muhtarlığımız düzenli olarak sağlık hizmetlerini yürütmeye devam edecektir. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak ve onların sorunlarına çözüm üretmek adına bölge halkımızın ve iş insanlarımızın maddi desteği ile devletin üstlenmesi gereken Muhtarlık Binamızıhizmete açarak bir ilki daha gerçekleştirmiş olduk. Amacımız yaptığımız çalışmaların diğer muhtar arkadaşlarımıza emsal teşkil etmesi ve onları da bu tür çalışmalar için teşfik etmesidir.Yürütüğümüz bir çok çalışmayı gazetemiz içerisinde yayınlayarak, tüm halkımıza neler yaptığımızı gösterme fırsatı bulduk. Gazetemiz her eve girerek, sesimiz olmuştur."

Deliceköylü, köy içerisinde bulunan tarihi çeşmelerinin restorasyonunu da üstlendiklerini belirterek, tüm eski ve yıpranmış tarihi değerlere sahip çıkacaklarına vurgu yaptı.

Akçay köyünde ev ziyaretlerine devam ettiğini söyleyen Deliceköylü, köyünü seven her muhtar hizmet aşkı ile çalışmalıdır vurgusunu yaptı. Akçaylı kadınlara da zaman zaman Muhtarlık olarak geziler düzenlediklerini belirten Deliceköylü, "maddi imkansızlıkları öne sürerek icraat yapmamak kolaydır, önemli olan o maddi imkansızlıkları imkana çevirebilmektir" dedi.

Muhtar Deliceköylü, Akçay'ın sesini duyuran bir köy olması için elinden gelen çalışmayı yürüteceklerini ifade ederek, ilk kez bir muhtarlığın kendine özgü gazete yayınladığına da dikkatleri çekti.

Deliceköylü her eve gazetelerin dağıtıldığını ve köylülerin memnuniyeti ile karşılaştıklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.