GÜZELYURT
okuma süresi: 3 dak.

Halkın Partisi Güzelyurt'ta ziyaretlerde bulundu

Halkın Partisi Güzelyurt'ta ziyaretlerde bulundu

Halkın Partisi Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay ve beraberindeki heyet dün Güzelyurt Bölgesini ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 24/02/19 08:50
okuma süresi: 3 dak.
Halkın Partisi Güzelyurt'ta ziyaretlerde bulundu
A- A A+

Halkın Partisi dün Başbakan Yardımcısı ve Dış İşleri Bakanı Kudret Özersay, İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, HP Milletvekilleri Jale Refik Rogers, Gülşah Sanver Manavoğlu, Hasan Büyükoğlu yanı sıra Halkın Partisi Güzelyurt İlçe Başkanı Reşat Kansoy ve yönetici kadrolardan oluşan geniş bir heyetle Güzelyurt Bölgesini ziyaret etti.

Halkın Partisi, önce Kıbrıs Narenciye Üreticileri LTD ve Cypfruvex Portakal Paketleme esislerini ziyaret etti.

Bakan ve vekiller burada ağırlıklı kadın çalışanlarla, çalışma şartları, üretim, çeşitli ülke sorunlarının çözümü, hükümet icraatları ve Halkın Partisi'nin gelecek hedefleri hakkında uzunca sohbet etme fırsatı buldu.

İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, kadın milletvekilleri Jale Refik Rogers ve Gülşah Sanver Manavoğlu'nun kadın çalışanlar tarafından çok sıcak karşılandığı gözlemlendi. Kıbrıs Narenciye Üreticileri LTD ve Cypfruvex paketleme tesislerinde çalışanlarla samimi bir ortamda geçen görüşmelerden sonra Halkın Partisi Heyeti, Cypfruvex yöneticilerinden çalışmalar, kurumun idari yapılanması ve gelecek düzenlemeleri hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Başbakan Yardımcısı ve Dış İşleri Bakanı Kudret Özersay Liderliğindeki kalabalık heyet, Cypfruvex Portakal Paketleme Tesislerinden ayrılarak Güzelyurt Açık Pazarını ziyaret etti.

Güzelyurt Açık Pazar'da vatandaşların yoğun ilgi ve sorularıyla karşılaşan, Başbakan Yardımcısı ve Dış İşleri Bakanı Kudret Özersay; "vatandaşların birileri tarafından dedikodularla, yalan yanlış söylemlerle, yanıltılmaya çalışıldığını görüyoruz. Aslında vatandaşlarımızın Kıbrıs Sorunu ve iç meselelerde de gerçekleri bildiğini ve değerlendirme yaparken genel anlamda adil düşündüğünü görmekten çok mutlu olduğunu belirti. Özersay, "Her zaman halkın içinde olmaya, yapabildiklerimizi, gelecek için yaptığımız çalışmaları anlatmaya, fikir alışverişinde bulunmaya ve halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.