GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Güzelyurt, Portakal Festivali'ne hazırlanıyor

Güzelyurt, Portakal Festivali'ne hazırlanıyor

Güzelyurt Belediyesi 28 Haziran - 7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek 42. Güzelyurt Portakal Festivali ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 25/06/19 16:00
okuma süresi: 1 dak.
Güzelyurt, Portakal Festivali'ne hazırlanıyor
A- A A+
Güzelyurt Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Güzelyurt Portakal Festivali'nin gerek bölgeden gerekse bölge dışından birçok ziyaretçiyi ağırladığına dikkat çekerek, Festival süresince trafik güvenliğinin sağlanabilmesi amacıyla birtakım tedbir aldıklarını söyledi.

Kent geneli ve Festival Park'ına gidiş güzergahları üzerindeki yaya geçidi, kaldırım taşı ve yön/uyarı gibi işaretlerin yeniden boyanıp çizildiğini belirten Özçınar, yapılan düzenlemeler ile kent genelinin festival için hazır olacağını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.