GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Güzelyurt Portakal Festivali'nde "Çocuk Şenliği"

Güzelyurt Portakal Festivali'nde "Çocuk Şenliği"

Güzelyurt Belediyesi'nin düzenlediği Güzelyurt Portakal Festivali kapsamında "Çocuk Şenliği" yapıldı.

Yayın Tarihi: 03/07/19 15:00
okuma süresi: 2 dak.
Güzelyurt Portakal Festivali'nde "Çocuk Şenliği"
A- A A+
42. Güzelyurt Portakal Festivali kapsamında dün festival parkında saat 18.00'de başlayan "Çocuk Şenliği" etkinliğinde ücretsiz oyun, eğlence, yiyecek ve içecek stantları oluşturuldu.

Festival parkına aileleriyle birlikte gelen çocuklar ilk olarak yüz boyama stantlarına giderek sevdikleri figürleri yüzlerine çizdirdi. Park içerisinde birçok noktaya kurulan eğlence ve oyun statlarını dolaşan çocuklar, maskotlara da oldukça ilgi gösterdi.

Şenlikte dondurma, patlamış mısır, pamuk şekeri, kek, meyve suyu ve su istasyonları kurularak, çocuklara ücretsiz dağıtıldı.

Festival Parkı'nda oyun ve eğlence stantlarında çocuklar eğlenmeye devam ederken açık alan sahne gösterileri de renkli görüntülere sahne oldu.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar etkinliğin sponsoru Limasol Türk Kooperatif Bankası'na teşekkür ederek, Güzelyurt Şube Müdür Atakan Piskobulu'ya plaket takdim etti.

Şenlik kapsamında Festival Gösteri Merkezi'nde Küçücüğüm Eğitim Merkezi, Barış İlkokulu, Özgürlük İlkokulu, Kurtuluş İlkokulu, Fikri Karayel İlkokulu, Aydınköy İlkokulu'nun dans gösterileri ardından Çocuk Şenliği sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.