GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Yedidalga Limanı'ndaki çalışmalarda sona geliniyor

Yedidalga Limanı'ndaki çalışmalarda sona geliniyor

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, Yedidalga'daki Şehit Salih Hüseyin askeri limanında sürdürülen iyileştirme çalışmaları ile ilgili incelemelerde bulundu.

Yayın Tarihi: 16/11/19 20:00
okuma süresi: 1 dak.
Yedidalga Limanı'ndaki çalışmalarda sona geliniyor
A- A A+

Bakan Oğuz'a incelemeler sırasında, Bakanlık yetkilileri ve Yedidalga Balıkçılar Birliği Başkanı Ergül Numan ve üyeleri eşlik etti.

Limandaki çalışmalar çerçevesinde 115 metre uzunluğunda rıhtım yapılarak, 130 metrelik ana mendirek güçlendirilecek. Ayrıca, 8 metre uzunluğunda çekek yeri inşa ediliyor. Limanda devam eden tüm çalışmaların 10 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

ÇALIŞMALARA YAZ AYLARINDA BAŞLANMIŞTI

Ülke genelindeki balıkçı barınaklarının iyileştirilmesi ve geliştirilmesi projesi kapsamında bakanlık tarafından yaz aylarında çalışma başlatılmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.