LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

Akıncılar ve Bağlıköy'de çevre düzenlemesi yapıldı

Akıncılar ve Bağlıköy'de çevre düzenlemesi yapıldı

Cumhurbaşkanlığı Çevre Temizliği ve Çevre Koruma Projesi "Temiz Düşün" kapsamında Akıncılar ve Bağlıköy'de çevre düzenlemesi yapıldı.

Yayın Tarihi: 01/02/18 17:36
okuma süresi: 1 dak.
Akıncılar ve Bağlıköy'de çevre düzenlemesi yapıldı
A- A A+

Akıncılar Belediyesi ve Bağlıköy Eko Turizm Gönüllüleri Derneği ile Cumhurbaşkanlığı'nın ortak çalışmasıyla köy sokakları çiçeklendirildi.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Akıncı'nın eşi Meral Akıncı'nın da katıldığı Akıncılar'daki etkinlikte, belediye tarafından "temiz sokak" olarak belirlenen sokaklara ve köy meydanına çiçekler yerleştirildi. Meral Akıncı, yerel yönetimlerle yürütülen çalışmalarda belediyelerin talepleri doğrultusunda uygulamaların devam edeceğini belirtti.

Bağlıköy'de ise, köyün adına uygun olarak bölgede bağ alanları oluşturulacağı belirtilen açıklamaya göre, bağ için belirlenecek pilot bölgeye asma fidanları dikilecek. Proje kapsamında Bağlıköy'e harup, zeytin, çam fideleri de dikilecek.

Meral Akıncı Bağlıköy'deki etkinliğe de katıldı ve el ele verilerek her alanda başarının mümkün olabileceğini anımsattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.