LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

Lefke'de 2 bin 933 kök hintkeneviri ele geçirildi!

Lefke'de 2 bin 933 kök hintkeneviri ele geçirildi!

Polis, Lefke ve Güzelyurt'ta yaptığı 2 ayrı operasyonda, önemli miktarda uyuşturucu içeren bitki buldu. Lefke'de bir de tabanca, şarjör ve mermi bulundu.

Yayın Tarihi: 18/05/18 08:01
okuma süresi: 2 dak.
Lefke'de 2 bin 933 kök hintkeneviri ele geçirildi!
A- A A+

Polis Basın Subaylığı'nın açıklaması şöyle;

"Lefke'de, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyon sonucu mezarlık bölgesinde bir arazi içerisinde ekili, toplam 2933 kök hintkeneviri türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan bitki bulundu. Mesele ile ilgili olarak 49 yaşındaki H.F. tutuklanmış olup, adı edilenin ikametgahında ve aracında yapılan aramada ise yine hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan yaklaşık bir kilo ağırlığında madde, bir adet tabanca ve şarjörü ile tabancaya ait toplam 14 adet canlı mermi bulunarak emare olarak alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

Güzelyurt'ta, 42 yaşındaki G.K'nın ikametgahında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince yapılan aramada evinin avlusu içerisinde ekili hintkeneviri türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan toplam 17 kök bitki bulunarak emare olarak alınmıştır. Adı edilen tutuklanmış olup soruşturma devam etmektedir."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.