TURİZM
okuma süresi: 1 dak.

Sennaroğlu: "Gezi balonu için geri sayım başladı"

Sennaroğlu: "Gezi balonu için geri sayım başladı"

Büyükkonuk Belediyesi Başkanı Ahmet Sennaroğlu, KKTC turizmine büyük katkı sağlaması planlanan gezi balonu için geriye sayımın başladığını kaydetti.

Yayın Tarihi: 09/04/17 18:04
okuma süresi: 1 dak.
Sennaroğlu: "Gezi balonu için geri sayım başladı"
A- A A+

Büyükkonuk Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Büyükkonuk Belediyesi Başkanı Ahmet Sennaroğlu KKTC'de bir ilki gerçekleştirmek üzere Kapadokya'da bulunuyor.

Kapadaokya'da yapılan görüşmeler sonucu prensipte anlaştıklarını duyuran Sennaroğlu, KKTC turizmine de büyük katkı sağlaması planlanan gezi balonu için geriye sayımın başladığını kaydetti.

Sennaroğlu, ilk meclis toplantısında gündemde olacak olan turizm balonları için gereken çalışmaları başlatacaklarını belirterek, ülkeye döner dönmez ilk işlerinin de hükümet ve havacılıktan izin almak olduğunu belirtti.

Türkiye'nin en büyük balon filosuna sahip firma yetkililerinin de KKTC'ye geleceğinin haberini veren Sennaroğlu, KKTC'de bir ilke imza atmak için seferber olduklarını ve yaptıkları girişimlerle hem beldeye hem de ülkeye büyük kazanımlar sağlanacağını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.