SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

Grip ve soğuk algınlığını tedavi eden doğal karışım!

Grip ve soğuk algınlığını tedavi eden doğal karışım!

Grip, virüs kaynaklı bir solunum yolu hastalığıdır. Hastalık, çok bulaşıcıdır ve genellikle enfekte olan bir kişinin öksürmesi, hapşırması, el teması yoluyla başkalarına geçer. Yetişkinler, hastalık belirtileri ortaya çıkmadan bir gün öncesine ve hastalandıktan 7 gün sonrasına kadar hastalığı bulaştırır haldedirler.

Yayın Tarihi: 20/02/18 12:27
okuma süresi: 2 dak.
Grip ve soğuk algınlığını tedavi eden doğal karışım!
A- A A+

Grip, virüs kaynaklı bir Solunum yolu hastalığıdır. Hastalık, çok bulaşıcıdır ve genellikle enfekte olan bir kişinin öksürmesi, hapşırması, el teması yoluyla başkalarına geçer. Yetişkinler, hastalık belirtileri ortaya çıkmadan bir gün öncesine ve hastalandıktan 7 gün sonrasına kadar hastalığı bulaştırır haldedirler.

Bu, insanlar gribe yakalandıklarını bilmeden bile virüsü bulaştırabileceği anlamına gelir. Bu nedenle, bir grip salgını, ülkedeki çok sayıda insan virüsle enfekte olduysa haftalarca sürebilir. Gribe nelerin iyi geldiği ve nasıl geçeceğini biliyor muyuz? işte size vereceğimiz bu tarifle ayağa kalkacaksınız...

GRİP VE SOĞUK ALGINLIĞINI TEDAVİ EDEN DOĞAL KARIŞIM MALZEMELERİ

250 ml kaynar su

1 tatlı kaşığı toz tarçın

1 tatlı kaşığı karabiber

1 tatlı kaşığı toz zencefil veya bir küçük zencefil

Bal

Limon Kaynar suyun içerisine toz malzemeleri atıp karıştırın.

Taze zencefil kullanacaksanız süzgecin içerisinde sıcak suya koyup bir süre bekletin.

Limonu da aynı şekilde süzgecin içerisine koyabileceğiniz gibi suyunu da kullanabilirsiniz.

Limon ve bal ölçünüzü damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz. Fakat bal en az 1 tatlı kaşığı, limon ise 1 dilim kadar olmalı.

Bütün malzemeleri karıştırıp birkaç dakika demledikten sonra içebilirsiniz. Karışımı tesir edebilmesi için boğazınızı yakıyor olması gerekiyor.

Bu karışımı içmeden önce kullandığımız herhangi bir malzemeye alerjiniz olup olmadığından emin olunuz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.