SAĞLIK
okuma süresi: 3 dak.

"Ultrasun" artık KKTC'de

“Ultrasun” artık KKTC’de

İsviçre'nin dünyaca ünlü cilt koruma markası, ülkemizde de satışa sunuluyor…

Yayın Tarihi: 10/04/18 11:54
okuma süresi: 3 dak.
“Ultrasun” artık KKTC’de
A- A A+
İnsan vücudu için hiç bir zararlı materyal içermeyen ürünleriyle dünyanın en iyi güneş kremi olarak kabul edilen Ultrasun, KKTC'deki eczanelerde de satışa sunuluyor.

"Yüzde 0 zararlı içerik, yüzde 100 İsviçreli, yüzde 200 koruma," sloganıyla 1994 Yılından itibaren Dünya'nın birçok ülkesinde satışa sunulan "Ultrasun" Lefkoşa Merit Hotel'de lansmanla tanıtlıldı

Ürün Distribütörü Mertcihan Ecza Deposu, lansmanda, Ultrasun Satış Direktörü Christophe Archeray'ı eczacılarla buluşturdu.

Ultrasun'ı diğer markalardan ayıran özelliklerini anlatan Archeray, salt ticari amaç değil, insan sağlığını dikkate alarak, en saf ve en pahalı ham maddelerle ürettikleri ürünlerle dünya marketlerinde yer aldıklarını söyledi.

Archeray, Ultrasun'ın, kozmetik bir ürün değil, kendi geliştirdiği aktif içeriklerle, hem güneşin zararlı ışınlarından koruduğunu, hem de anti-aging özellikle yaşlandırıcı etkileri ortadan kaldırdığını ifade etti.

Archeray, Ultrasun'un en temel farkını da şu sözlerle anlattı:

"Güneş ışınlarının yüzde 37'si insan cildine zarar veriyor. Bunun yüzde 7'si ultraviyole A ve B ışınlarıdır. Geriye kalan yüzde 30, cildin en alt tabakası olan hipodermis'e işleyen ve hem hücrelerin DNA'sını bozabilecek hem de yaşlanmayı ve kırışıklığı artıran güce sahip infrared A ışınlarıdır. Diğer marka ürünler, sadece 7'lik koruma sağlarken, yüzde 37'yi korumayı başarabilen tek ürün Ultrasun'dır... Zaten bu özellik bizi diğerlerinden ayıran en büyük gücümüz."

Mertcihan Ecza Deposu Direktörlerinden Eczacı Erol Acarkan da, "Yılda 12 ay güneşin etkisi altında olan Kuzey Kıbrıs'ı mulaka Ultrasun'la buluşturmamız gerekirdi. Öyle de yaptık" dedi.

Ultrasun'ın İsviçre'yi dünyada en iyi temsil eden markalardan biri olduğuna işaret eden Acarkan, "Yaz geliyor. Farklı ürün taraması yaparken, tüm potansiyel gücünü sağlıklı cild korumasına ayıran Ultrasun'ın farkını keşfettik" diye konuştu

Ultrasun'ın, diğer pek çok markaların aksine, Avobenzon ve Oktocrylen gibi klor ile temas edince erkeklerde sperm kalitesini, kadınlarda karaciğer ve böbrek fonksiyonlarını bozabilecek aktif içerik kullanmadığına vurgu yapan Erol Acarkan, farkı dünyaca kabul edilen Ultrasun'ı KKTC ile buluşturmaktan mutlu olduklarını sözlerine ekledi...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.