SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

Besim: "Bakanlık olarak sizlerin yanınızdayız"

Besim: "Bakanlık olarak sizlerin yanınızdayız"

Sağlık Bakanı Filiz Besim, Ortopedik Özürlüler Derneği'ni ziyaret ederek engelli bireylerin yaşadıkları sıkıntılar ve derneğin bakanlıkla işbirliği konusunda görüşme gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 21/05/18 14:07
okuma süresi: 2 dak.
Besim: "Bakanlık olarak sizlerin yanınızdayız"
A- A A+
Bakan Besim, Engelliler Haftası bağlamında Sağlık Bakanlığı olarak bu alanda yıllardır hizmet veren bu derneğin öneri ve beklentilerini dinlemek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Ortopedik Özürlüler Derneği'nin bir dernekten öte ciddi bir sivil toplum örgütü bakış açısı ile ilerlediğini belirten Bakan Besim, kamu otoriteleri ile işbirliği içinde olan bir dernek olduğunu gözlemlediğini ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini kaydetti.

Bakan Besim, Sağlık Bakanlığı olarak "Sizlerin Yanınızdayız "demek için özellikle bu ziyareti gerçekleştirmek istediğini, ihtiyaç duyulan her noktada yanlarında olduklarını vurguladı.

Günay Kibrit, bu ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu, Sağlık Bakanlığı görevinde Bakan Besim'e görevinde başarılar dilediğini, bu vesile ile engellilerin sağlık alanında yaşadıkları sıkıntıları aktarma fırsatı bulduklarını, kendilerine destek verileceğinden emin olduklarını kaydetti.

Sağlık Bakanı Filiz Besim, hastanelerde engellilere öncelik tanınmasıyla ilgili taleplerini bildirmeleri üzerine, Sağlık Bakanlığı'nın hastanelere konuyla ilgili genelge gönderdiğini belirtti.

Görüşmede ayrıca ağır engeli bulunan kişilere mobil sağlık hizmeti sağlanması konusunda girişimlerin başlatıldığı konusunda adım atılacağı ve diğer engelli derneklerle irtibata geçilerek konuyla ilgili bilgi verileceği belirtildi.

Mobil sağlık hizmeti ile ağır engeli bulunan üyelere evlerinde sağlık hizmeti verilecek"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.