SAĞLIK
okuma süresi: 1 dak.

Besim: "Devlet ve özel kuruluşların işbirliği artmalı"

Besim: "Devlet ve özel kuruluşların işbirliği artmalı"

Sağlık Bakanlığı'na bağlı İlaç ve Eczacılık Dairesi'ne bağışta bulunan iş insanı Umut Vehit'e Sağlık Bakanı Filiz Besim tarafından teşekkür edilerek hediye takdim edildi.

Yayın Tarihi: 15/02/19 16:44
okuma süresi: 1 dak.
Besim: "Devlet ve özel kuruluşların işbirliği artmalı"
A- A A+

Bakanlıkta yer alan görüşmede, Euro - MediterraneanInvestmentCompany Ltd. (EMIC) Direktörü Umut Vehit'e gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Bakan Besim, sağlıkta devlet ve özel kuruluşların işbirliği yapmasının son derece önemli olduğunu, ilaç sıkıntısının yaşandığı bir dönemde, gönüllülük esasıyla bağışta bulunarak destek veren Umut Vehit'in örnek teşkil etmesi gerektiğini belirtti.

2015 yılında şirketlerini kurduklarını söyleyen Vehit, yeni iş alanlarında yatırımlar yaparak daha fazla istihdam imkanları da sağlamak istediklerini, bir iş insanı olarak her şeyi devletten beklemenin doğru olmadığını düşündüğünü, kamu ve özel sektör işbirliğinin artması gerektiğini ifade etti.

Görüşmenin ardından Vehit'e Bakan Besim tarafından hediye takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.