SAĞLIK
okuma süresi: 1 dak.

LTB ile Alzheimer Derneği işbirliği yapacak

LTB ile Alzheimer Derneği işbirliği yapacak

Alzheimer Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri LTB Başkanı Harmancı'yı ziyaret etti. Yapılan görüşmeden projeler konusunda işbirliği yapma kararı alındı.

Yayın Tarihi: 08/08/19 10:33
okuma süresi: 1 dak.
LTB ile Alzheimer Derneği işbirliği yapacak
A- A A+
Alzheimer Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ilk ziyaretini Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı'ya gerçekleştirdi. Dernek yetkilileri ziyarette LTB ile iş birliği içerisinde yapılacak olan projelerini LTB Başkanı Harmancı'ya aktardı.

LTB'nin Yaşlılara Hizmet Birimi'nin yürüttüğü başarılı çalışmalarından ötürü Başkan Harmancı'ya teşekkür eden dernek yetkilileri, Alzheimer hastaları ve aileleri için de LTB ile iş birliği yaparak, hastaların yaşadıkları zorlukları bir nebze de olsa rahatlatma amacında olduklarını dile getirdiler.

LTB Başkan Mehmet Harmancı, Yaşlılara Hizmet Birimi'nden iki personelin Alzheimer Derneği'nin düzenleyeceği eğitimlere katılacağını belirterek dernek çalışmalarına LTB olarak her zaman katkı sağlamaya ve iş birliği yapmaya hazır olduklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.