SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

Sağlık Bakan Pilli, İŞAD heyetiyle görüştü

Sağlık Bakan Pilli, İŞAD heyetiyle görüştü

Sağlık Bakanı Pilli, İŞAD heyetiyle bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 17/10/19 11:57
okuma süresi: 2 dak.
Sağlık Bakan Pilli, İŞAD heyetiyle görüştü
A- A A+
Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli, İŞAD (Kıbrıs İş İnsanları Derneği) Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Yapılan ziyarette ülkemizin sağlık sistemi ile ilgili yaşanan bir takım beklentiler ele alınarak, çözüm önerileri İŞAD yönetim kurulu tarafından bakan Pilli'ye yazılı olarak takdim edildi.

Çözüm önerileri arasında ilaç stok takip sistemi, ayrıca Genel Sağlık Sigortası konusunda, İŞAD Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından sürecin en sağlıklı şekilde yürütülmesi ve sonuçlandırılması için her türlü desteği koşulsuz vermeye hazır oldukları bakan Pilli 'ye aktarıldı.

Sağlık Bakanı Pilli, yapılan ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu, gerek Genel Sağlık Sigortası gerekse, İlaç ve Eczacılık Dairesi deposunda bulunan ilaçların kontrol altına alınması ve otomasyon sisteminin %100 verimli hale getirilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Sivil toplum örgütlerinin görüş ve önerilerini önemsediğini kaydeden Bakan Pilli, işbirliğine her zaman hazır olduğunu vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.