SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

Pure Touch Anti-Aging Clinic açıldı

Pure Touch Anti-Aging Clinic açıldı

Uzun bir süreden bu yana Girne'de hizmet vermekte olan Pure Touch Anti-Aging Clinic yenilen yeni dış görüntüsü ve bünyesine kattığı yeni sağlık ekipmanları Başbakan Ersin Tatar'ın da katıldığı bir törenle açıldı.

Yayın Tarihi: 10/11/19 18:39
okuma süresi: 2 dak.
Pure Touch Anti-Aging Clinic açıldı
A- A A+

Açılışa Başbakan Ersin Tatar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu, bazı milletvekilleri ve cemiyet hayatının önemli isimleri katıldı.

Açılışta konuşan Başbakan Ersin Tatar, dünya hızla değişiyor ve gelişiyor. Bu değişen ve hızla gelişen dünyada ki yeniliklerden aynı anda Kıbrıs Türk Halkının da faydalanması, bu teknolojinin nimetlerinden faydalanması son derece önemli. Bugün burada Koralp ailesinin 300 bin Euroluk bir yatırımı ile dünyada ki son teknolojik aletlerin de getirilmesi ile insanların hayatlarını kolaylaştırılacak bir klinik açıyoruz. Ben hem ekonomimize hem de insanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Başta Dr. Maya ve eşi Ali Koralp'e yeni merkezlerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Açılışta konuşan Pure Touch Anti-Aging Clinic Merkezinin sahibi Dr. Maya Koralp, "5 yıldır profesyonel olarak hizmet vermekteyiz. Standart bir güzellik salonu kavramından çok uzaktayız. Alanında uzman, eğitimli çalışma arkadaşlarımla 23 adet Nano teknoloji cihazlarımız ile ortalama 90'a yakın işlem yapmaktayız. Tüm ürünlerimiz FDA ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı onaylıdır. Kliniğimizde teşhis den ozana güzellik üzerine tüm işlemler yapılmaktadır. Sağlığınız ve güzelliğiniz bizim için önemlidir" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başbakan Ersin Tatar ve diğer katılımcıların da katılımları ile yenilen Pure Touch Anti-Aging Clinic açıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.