EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği kermesi yapıldı

Kanser Hastalarına Yardım Derneği kermesi yapıldı

Kanser Hastalarına Yardım Derneği'nin, (KHYD) "Kanser Haftası Etkinlikleri" çerçevesinde, yağmurlar nedeniyle ertelenen kermesi yapıldı.

Yayın Tarihi: 06/05/19 12:54
okuma süresi: 1 dak.
Kanser Hastalarına Yardım Derneği kermesi yapıldı
A- A A+
Kanser hastaları yararına düzenlenen kermeste; şirketlerin KHYD'ye bağışladığı gıdaların yanı sıra, etiketli kot pantolonlar, etiketli ayakkabılar, yiyecek ve içecekler de uygun fiyatlara satıldı.

Dernekten verilen bilgiye göre, kermesten 10 bin 89 TL gelir elde edildi.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail; "Giyecek ve yiyecekleri, bağışlayarak, kanser hastalarına ilaç parası olarak dönmesine katkı koyan tüm firmalara, her bir kanser hastası adına teşekkür ederiz. 20 hastamızın tedavi masraflarına sizler sayesinde katkı koymuş bulunuyoruz. Alım gücü dar olan insanımızın yüzünü güldüren bu güzel kermesin gerçekleşmesine vesile olan herkese sağlık bereketinde bir hayat dilerim." şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.