EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

ST Dance Center, kanser hastaları için sahneye çıktı

ST Dance Center, kanser hastaları için sahneye çıktı

ST Dance Center, 5. yıl sonu gösterisini Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına sahneleyerek, Vakfa 3 bin 445 TL'lik katkı sağladı.

Yayın Tarihi: 25/06/19 14:10
okuma süresi: 2 dak.
ST Dance Center, kanser hastaları için sahneye çıktı
A- A A+
Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı tarafından yapılan açıklamaya göre, geçen hafta Rauf R. Denktaş Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen organizasyonda, çocuklar ve gençler farklı gösterileriyle izleyenlere keyifli anlar yaşattılar.

Farklı tür dansların, zumba ve jimnastik gösterilerinin gerçekleştirildiği etkinlikte, miniklerden oluşan grupların yaptıkları gösteriler geceye damgasını vurdu.

Dansçıların ailelerinin ve sevdiklerinin katıldığı etkinlikten elde edilen tüm gelir ST Dance Center Direktörü Semra Hoca Aytaçoğlu tarafından Kemal Saraçoğlu Vakfı Koordinatör Yardımcısı Servet Özeralp'a teslim edildi.

Servet Özeralp, başta ST Dance Center Direktörleri Semra Hoca Aytaçoğlu ve Tigin Aytaçoğlu olmak üzere gecede gösteri yapan tüm dansçılara, ailelerine ve katkı koyan herkese, kanser sürecindeki tüm çocuklar ve aileleri adına teşekkür ederek, etkinlik organizatörlerine teşekkür plaketi takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.