EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

Kanser hastaları yararına 'Makarna Maratonu'

Kanser hastaları yararına 'Makarna Maratonu'

Kanser Hastalarına Yardım Derneği, dernek yararına halkı 'Makarna Maratonu'na çağırıyor...

Yayın Tarihi: 17/09/19 12:05
okuma süresi: 3 dak.
Kanser hastaları yararına 'Makarna Maratonu'
A- A A+

Kanser Hastalarına Yardım Derneği (KHYD) 22 Eylül'de Lapta'daki Veni Vici Restoran'ta Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına Makarna Maratonu'nun 2.sini gerçekleştiriyor.

22 Eylül'de 11.00-23.00 arası sürecek etkinlikte hedef 1000 tabak yemek satışı olarak belirlendi. Etkinlikte satılacak makarnaların tabak ücreti 30 TL olarak belirlenirken söz konusu rakamın 20 TL'si Kanser Hastalarına Yardım Derneği'ne bağışlanacak.

Dernek tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Hedef; sabah 11.00- aksam 23.00 saatleri arasındaki 12 saatlik zaman diliminde 1000 tabak yemek çıkarmaktır. 30 TL den satılacak olan yemeğin tüm geliri Kanser Hastalarına Yardım Derneği'ne ( Tulips'e) bağışlanacaktır. Damak tadınıza tat katacak 4 ayrı sunumun gerçekleşeceği menüde; Carbonara, Tavuk, Mantar, İtalyan Köftesi ve Vejeteryan seçeneği de bulunmaktadır. Hem restorantta yiyebilir, hem de evinizde yemek pişmeyen bir günde derin dondurucunuzda istediğiniz miktarda muhafaza edebilirsiniz. Böylelikle bize; hastalara yardım amacıyla çıktığımız bu hedefte yardımcı olacaksınız.

Öğlen Maraton 12.00- 15.00 arasında, Bayrak Radyosu'nun canlı yayınında etkinliklerle sürecektir. Denise Phillips ve Can Gazi'nin Veni Vici'den yürüteceği canlı yayının ardından Program; Gavin Simons'un 15.00-17.00; Lauro'nun 17.00-19.00, Katie B.'nin 19.00-21.00 ve Vonky Donkey Disco'nun müzikleriyle 21.00-23.00 saatlerine kadar sürecektir.

6 Şef Steve Gittins, Steve Male, Chris Martin, Brian Mc Creath, Les Moody ve Chris Seager Bir Saatte Kaç Tabak yarışında, performanslarını sergileyeceklerdir. Her şefin bir sponsorluk formu olacaktır ancak erken ayrılacak olanlar için kredi kartı ile ödeme yapabilmeleri için bir site açılmıştır.

www.justgiving.com/crowdfunding/tulips-pasta-tossers

Mustafa Hacı Ali Bey'in şahsında, Mustafa Hacı Ali Ltd. Şirketine; Veni Vici Müşterilerine 24.00 saat boyunca, çevrelenmiş arazisinde park etme izni verdiği; Makarna, Mantar, Konserve domates,Bağışları ile İpekay Ltd., Hançerli Ltd., Karakuş Ltd., Özmerhan Trading, Oreo Trading, Başman Group'a; Sebze ve Yağ Bağışında bulunan Onbaşı Ltd. Ile Sarıoğullları Ltd.'; Kıyma bağışını esirgemeyen Kamkam Kasap, Kermeoğlu Kasap, Güngören Et Ürünleri, Kırmızıgil Et Pazarı, Işıklar Butik Kasap, Caner Et Pazarı, Cumhur Et Pazarı, Bizim Kasap, Kuşappi Et Pazarı'na Her HASTA adına teşekkür ederiz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.