GİRNE
okuma süresi: 3 dak.

Güngördü Zayder'i ziyaret etti

Güngördü Zayder’i ziyaret etti

<p>Girne Belediye Başkanı NidaiGüngördü, Zeytin Ağacı Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'ni (ZAYDER) ziyaret ederek, tüm geliri derneğe bağışlanan Ayşe Dilek Orhan'ın yeni kitabı "Hayat Dediğin Zaten Sanal -II-" kitabından 50 adet satın alarak derneğe katkıda bulundu.</p>

Yayın Tarihi: 25/12/17 14:21
okuma süresi: 3 dak.
Güngördü Zayder’i ziyaret etti
A- A A+

Girne Belediye Başkanı NidaiGüngördü, Zeytin Ağacı Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'ni (ZAYDER) ziyaret ederek, tüm geliri derneğe bağışlanan Ayşe Dilek Orhan'ın yeni kitabı "Hayat Dediğin Zaten Sanal -II-" kitabından 50 adet satın alarak derneğe katkıda bulundu.

Girne Belediye Başkanı NidaiGüngördü, Zeytin Ağacı Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'ni (ZAYDER) ziyaret etti. Girne, Lefkoşa ve Mağusa'da şubesi bulunan ve ülke genelinde ihtiyaçlı aile ve kişilere yardımlarıyla dikkat çeken derneğin yönetim kurulu başkanı Rabia Özcömert ile görüşen Güngördü, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Güngördü, tüm gelirleri ZAYDER'e bağışlanan Ayşe Dilek Orhan'ın yeni kitabı "Hayat Dediğin Zaten Sanal -II-" kitabından 50 adet satın alarak derneğe katkıda bulundu.

ÖZCÖMERT: "YARDIMLARLA AYAKTA DURUYORUZ"

Dernek başkanı Rabia Özcömert, 83'ü engelli olmak üzere 258 çocuğun ihtiyaçlarını karşıladıklarına işaret ederek, ihtiyaçlı ev kadınlarını üretime teşvik etmeye çalıştıklarını söyledi. Kadın sığınma evinden gelen kadınlar, tecavüz mağdurları gibi kişilerle çalıştıklarını söyleyerek onları topluma kazandırmak için de ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Özcömert, arazi başvurusunda bulunduklarını ve burada da kadınlara çalışmaları için imkan sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.
Dernek olarak yardımlarla ayakta durduklarını belirten Özcömert, Güngördü'ye ziyareti ve yaptığı katkılardan ötürü teşekkür etti.

GÜNGÖRDÜ: "CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPILMASI GEREK"

Girne Belediye Başkanı NidaiGüngördü, toplum büyüdükçe problemlerin çoğaldığını, etik değerlerin değiştiğini ifade ederek, sosyal hizmetlerin başlı başına bakanlık işi olduğunu, Sosyal Hizmetler Bakanlığı kurulması gerektiğini ve şubelerde ciddi çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.
Güngördü, "Dernekler ve sivil toplum örgütlerininçok önemli bir yeri vardır ancak devlet otoritesi olması gereklidir. Sadece gönüllü kişi ve kurumların çaba göstermesi yeterli değildir. Sosyal hizmetler kurumsal bir hale gelmelidir." dedi. Güngördü, derneği yaptığı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.