GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Sanat Galerisi sigortalandı

Girne Sanat Galerisi sigortalandı

Girne Sanat Galerisi, Limasol Sigorta tarafından sigortalandı.

Yayın Tarihi: 27/12/17 14:14
okuma süresi: 2 dak.
Girne Sanat Galerisi sigortalandı
A- A A+
Girne Sanat Galerisi, Limasol Sigorta tarafından sigortalandı.

Girne Belediyesi tarafından restore edilerek hizmete konulan eski trafo binası olarak bilinen Girne Sanat Galerisi'nin sigortalanmasıyla ilgili imza töreni düzenlendi. Girne Sanat Galerisi'nde yapılan törende Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ile Limasol Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler sigorta sözleşmesine imza koydu. Törenin ardından Hüseyin Kemaler Girne Sanat Galerisi binasının poliçesini başkan Güngördü'ye teslim etti.

GÜNGÖRDÜ: SİGORTAYA BEDEL ÖDENMEYECEK

Nidai Güngördü törende yaptığı konuşmada, Girne Sanat Galerisi'nin kamuya ait ilk galeri olduğuna dikkat çekti. Nidai Güngördü, galerinin; sergi, söyleşi ve kitap tanıtımı gibi etkinliklere ev sahipliği yaptığına vurgu yaparak, kent halkına kazandırılan binanın Limasol Sigorta tarafından herhangi bir bedel ödenmeden sigortalandığını kaydetti. Güngördü, binayı sigortalayan Limasol Sigorta yetkililerine belediye meclis üyeleri ve kent halkı adına teşekkür etti.

KEMALER: BİNA VE ESERLERİ DE GÜVENCE ALTINA ALDIK

Limasol Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ise yıkılmak üzere olan eski trafo binasını restore ederek Girne'ye sanat galerisi olarak kazandıran Nidai Güngördü ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Hüseyin Kemaler, risklere karşı sigortalacak olan binayı herhangi bir bedel almadan sigortalamanın mutluğunu yaşadıklarını ifade ederek, sergilenecek eserlerin de sigortalanacağını dile getirdi. Kemaler ayrıca binanın sigortalandıktan sonra alınacak tedbirlerle ilgili yardımcı olunacağını sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.