GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Girne - Değirmenlik anayolunda feci kaza! 3 yaralı!

Girne - Değirmenlik anayolunda feci kaza! 3 yaralı!

Girne -Değirmenlik Anayolu üzerinde Degirmenlik istikametine doğru seyir halinde bulunan iş aracı kontrolden çıkarak yolun solundan bankete devrildi.

Yayın Tarihi: 27/03/18 11:08
okuma süresi: 1 dak.
Girne - Değirmenlik anayolunda feci kaza! 3 yaralı!
A- A A+

Bu sabah, saat 10:30 sıralarında, Girne -Değirmenlik Anayolu üzerinde Degirmenlik istikametine doğru seyir halinde bulunan 46 yaşındaki Kartal Taşkal yönetimindeki Tüfekçi Ltd'e ait HG 086 plakalı iş aracı (beton dökme pompası) gidiş istikametine göre sağa meyilli viraja geldiği zaman kontrolden çıkarak yolun solundan bankete devrildi.

Olayda yaralanan araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan 19 yaşındaki Harun Yaltılıgil ve 26 yaşındaki Muhammed İmdatuhak, ambulans ile Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Fotoğraflar: Sosyal Medya

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.