GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Boğazköy-Dikmen'i gösteren tabela yok

Boğazköy-Dikmen'i gösteren tabela yok

Boğazköy'deki yolun orta refüjünde haftalardır unutulan Boğazköy-Dikmen'i gösteren trafik tabelaları bölge sakinlerinin tepkisine neden oldu. Kıbrıs Postası'na konuşan bölge sakinleri tabelanın bir an önce kaldırılması ve yerine yenisinin koyulması gerektiğini ifade etti.

Yayın Tarihi: 20/05/18 12:11
okuma süresi: 2 dak.
Boğazköy-Dikmen'i gösteren tabela yok
A- A A+

Kıbrıs Postası - Rahmican Çalışkan

Girne Lefkoşa yolu üzerindeki Boğazköy kavşağı mevkiinde devrilmiş halde bulunan trafik tabelaları görenleri şaşırttı. Söz konusu tabelaların haftalardır kaldırılmadığı da dikkat çekiyor. Bir adet üzerinde "Boğazköy-Dikmen" yönünü gösteren ve bir de uyarıcı olan devrik trafik tabelalarının aracın çarpması sonucu devrildiği tahmin ediliyor.

Kaza sonrasında unutulduğu tahmin ediliyor

Kıbrıs Postası'nın bölge sakinlerinden edindiği bilgiye göre bölgede yaşanan bir kaza sonrasında tabelanın orta refüje bırakıldığı ve daha sonra orada unutuldu. Öte yandan, vatandaş duyarsız bir sürücü tarafından çarpma sonucu devrildiği ve oraya bırakılıp kaçıldığını da sözlerine ekledi.

"Devletin malına zarar geldi"

Tabelayı görenler devletin malına zarar geldiğinin altını çizerek, sürücü çarpıp kaçtıysa tespit edilip caydırıcı ceza verilmesi gerektiğini ifade etti. Vatandaş, yeni tabelanın koyulmadığını da söyleyerek, bir an evvel yeni tabelanın koyulması gerektiğini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.